img_webapplicaties

Webapplicaties
voor meer service

Een op maat gemaakte applicatie op uw website, om uw klanten beter van dienst te kunnen zijn levert zijn investering altijd terug!

Webapplicaties voor klant en medewerker

Voor zzp en mkb, wij regelen uw webapplicaties.

Applicatie op maat

De werkplek is één van de belangrijkste plaatsen binnen uw organisatie. En in deze tijd staat de gebruiker centraal. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers optimaal kunnen werken.

Eigen inloggegevens

Wij zorgen ervoor dat uw locale netwerk en verbindingen daarbuiten goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Daarmee beveiligen wij uw netwerk, en ook uw data. Wij verzorgen ook het onderhoud.

Eenvoudig in gebruik

Wij regelen voor u de licenties van de bijbehorende software. Zo heeft u alles bij één partij, en hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u niet meer met uw programma's kunt werken.

Zelf wijzigingen aanbrengen

De server is het hart van uw bedrijfsnetwerk. Als uw server uitvalt, ligt het bedrijf stil. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde vermijden. Wij beheren uw servers proactief. Wij monitoren uw server 24 uur per dag, en krijgen een seintje zodra er een afwijking is. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat actie ondernemen.

Uitstekende nazorg

De Cloud is een netwerk van virtuele computers die in een soort van internetwolk vormen. Deze computers zijn vanaf fysieke apparaten (zoals PC's en laptops) bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat uw Cloud ingericht wordt, naar de wensen van u en uw medewerkers en verzorgen onderhoud ervan.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u hulp nodig met uw computersystemen? Wilt u advies? Of wilt u alleen informatie?

icon_contact