img_manageddiensten

Managed Diensten
geven zekerheid

Geef de zorg van uw ICT omgeving geheel uit handen
tegen een maandelijks vast tarief.

Managed diensten

Wij houden uw systeem in de gaten zodat u dat zelf niet hoeft te doen.

Managed Werkplek

De werkplek houdt tegenwoordig niet op bij de PC op de werkvloer. Men werkt thuis en heeft daar ook alle functionaliteiten nodig. En de updates en beveiliging. Wij zorgen ervoor dat de werkplek op alle locaties vlekkeloos werkt. Wij monitoren dagelijks of alles werkt en kunnen proactief ingrijpen als dit niet zo is.

Managed Back-up

U wilt natuurlijk dat al uw bestanden veilig zijn, voor het geval dat uw computersystemen, ondanks alle inspanningen, toch kwijt raken. Wij maken regelmatig een back-up van uw bestanden zodat deze veilig zijn en blijven. Naast het maken van deze back-up monitoren wij ook of de back-up wel heeft gelopen en of deze succesvol is afgerond.

Managed Server

Bent u op zoek naar een partner die uw server voor u kan beheren? Kijk niet verder. Wij kunnen uw server monitoren en proactief ingrijpen als er problemen ontstaan.

Managed Website

Uw website is uw visitekaartje. U wilt natuurlijk dat deze optimaal blijft presteren. En dat uw gegevens van de website bewaard blijven, mocht er toch wat gebeuren. Met onze 'Managed Website' dienst kunnen wij ervoor zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar uw website.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u hulp nodig met uw computersystemen? Wilt u advies? Of wilt u alleen informatie?

icon_contact