img_systeembeheer

Systeembeheer
uit handen geven

Als u gewoon snel en adequaat geholpen wilt worden…

Systeembeheer op maat

Voor zzp en mkb, van 1 tot 10 werkplekken, wij regelen al uw systeembeheer. Op deze manier heeft u alles bij één partij en kunt u met een gerust hart ondernemen.

Werkplekbeheer

De werkplek is één van de belangrijkste plaatsen binnen uw organisatie. En in deze tijd staat de gebruiker centraal. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers optimaal kunnen werken. Een Managed Werkplek neemt al uw zorgen over netwerkbeheer, veiligheid en betrouwbaarheid uit handen. Dankzij goed onderhoud en effectief beheer van uw werkplekken kunnen uw medewerkers efficiënter werken en weet u zeker dat de veiligheid van het netwerk optimaal is.

Netwerkbeheer

Wij zorgen ervoor dat uw locale netwerk en verbindingen daarbuiten goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Daarmee beveiligen wij uw netwerk, en ook uw data. Wij verzorgen ook het onderhoud.

Licentiebeheer

Wij regelen voor u de licenties van de bijbehorende software. Wij houden in gaten wanneer licenties verlopen en houden deze up-to-date.

Serverbeheer

De server is het hart van uw bedrijfsnetwerk. Als uw server uitvalt, ligt het bedrijf stil. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde vermijden. Wij beheren uw servers proactief. Wij monitoren uw server 24 uur per dag, en krijgen een seintje zodra er een afwijking is. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat actie ondernemen.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u hulp nodig met uw computersystemen? Wilt u advies? Of wilt u alleen informatie?

icon_contact