Bent u beveiligd tegen Ransomware?

Ransomware kan ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf en het bestaansrecht ervan. Dat zien we steeds vaker op TV en in andere media. Niet alleen komen gevoelige data en bestanden in handen van criminelen, het kan u ook veel geld kosten.

Voorkomen is beter dan genezen!

Naast de financiële gevolgen zijn er nog andere effecten verbonden aan een ransomware-aanval. Uw bedrijf valt stil doordat u, en uw medewerkers niet bij de benodigde data kunnen. Daarnaast kan publicatie van gevoelige (klant)informatie negatieve gevolgen hebben voor uw reputatie en betrouwbaarheid bij uw klanten.

Het is tegenwoordig niet meer de vraag òf dit soort aanvallen gebeuren, maar wanneer dit gebeurt. Daarom is het zeer belangrijk dat u bewust bent van het belang van een goede beveiliging van uw computersystemen. Zo voorkomt u dat uw bedrijf slachtoffer wordt van o.a. ransomware.

  • Welke maatregelen heeft u nu al getroffen om het de aanvallers moeilijk te maken ?
  • Weet u wat u moet doen als u toch slachtoffer wordt van een cyberaanval ?

Kuypers Consultancy is al meer dan 20 jaar actief in systeembeheer voor MKB. Wij hebben al vele systemen van beveiliging voorzien. Vaak kunnen (relatief) eenvoudige aanpassingen al veel verschil maken.

Laat ons een Risico-Inventarisatie maken van uw computersystemen, zodat u beter geweerd bent tegen risico’s van binnen én buitenaf.

Beveiliging tegen Ransomware

RANSOMWARE

Ransomware (gijzelsoftware) is een computervirus dat al uw computersystemen kaapt en vervolgens versleutelt waardoor ze niet meer toegankelijk zijn. Niet alleen de computers, maar ook back-ups, servers, e.d.

Neem nu contact op!

U kunt bij ons ook terecht voor...

Systeembeheer

Wij ontzorgen uw ICT systemen, van 1 tot 10 werkplekken. Denk hierbij aan werkplek- en serverbeheer, licentiebeheer, probleemoplossing, etc.

Managed Diensten

Heeft u geen tijd en/of zin om te controleren of al uw systemen nog up-to-date zijn of dat back-ups hebben gelopen?

Cloud Diensten

Wij bieden diverse clouddiensten aan. Denk aan Office365 voor veilige opslag van bijvoorbeeld e-mail, en andere Microsoft bestanden.

Webapplicaties

Heeft u behoeft aan een op maat gemaakte applicatie, bijvoorbeeld om uw orders van uw klanten makkelijk te verwerken?

Wacht, er is nog meer!

Naast Beveiliging bieden wij nog andere services aan om u te ontzorgen.

Vraag ons naar de mogelijkheden.